The menu

Menu of the week — 23.11.2020 - 27.11.2020

Our attractive daily menu.

  • Mon

    Caprese di bufala, 
    Paccheri trafilati al bronzo e fonduta di formaggio
    Sorbetto all'uva americana

  • Tue

    Zuppa di lenticchie
    Lombata d'agnello, patate e verdure
    Strudel di mele

  • Wed

    Bresaola rucola e grana
    Pizza ai funghi
    Panna cotta al mango

  • Thu

    Insalata greca
    Suprema di faraona, patate e salsa alla senape
    Muffin all'albicocca

  • Fri

    Cous cous alle verdure e avocado
    Merluzzo alla ligure e riso basmati
    Sorbetto al mango

  • Alternativa vegetariana, tutta la settimana

    Crema di lenticchie (vegano)
    Pizza integrale con pomodoro, spinaci, zenzero e melanzane fritte (vegano)
    Sorbetto all` uva americana (vegano)

  • Daily - 21.50 CHF

Seasonal Menu — Autumn

Refined compositions with seasonal ingredients.

  • Pumpkin cream with glazed chestnuts, almond quark and lovage salt
    21.50
  • Scallops, orange, pink pepper and popcorn
    23.50
  • Noodles with cuttlefish ink, scallops, lemongrass and chili
    24.50
  • Acquerello risotto with apricots and coffee powder
    25.00
  • Stuffed squid, cooked at low temperature, basmati rice and oriental sauce
    43.50
  • Venison medallions with herb jus, autumn side dishes and Spätzli
    43.50
  • Loin of lamb with artichokes in two consistencies, Quark sauce, potatoes with rosemary and ratatouille rich in taste and herbs
    45.50