The menu

Menu of the week — 02-06.12

Our attractive daily menu.

  • Mon

    Roastbeef e salsa tartara
    Petto di pollo con salsa agrodolce e purea di patate
    Panna cotta al mango

  • Tue

    Flan al cavolo rosso su fonduta di formaggio
    Chili con carne e riso
    Muffin al cioccolato

  • Wed

    Insalata mista
    Pasta ripiena ai porcini, burro e salvia
    Mousse alle castagne

  • Thu

    Vitello tonnato
    Pizza margherita ai funghi
    Strudel di mele

  • Fri

    Crema di pomodoro e bufala
    Filetti di aringa gratinata e ratatouille
    Sorbetto al limone

  • Daily - 21.50 CHF

Seasonal Menu — Winter

Refined compositions with seasonal ingredients.

  • Basket of Brick pasta, nut lettuce, artichoke salad, lemon vinaigrette, grana padano cheese
    19.50
  • Hokkaido pumpkin cream with almond cream, Yuzu Gotcho almond cheese and crispy wild rice
    20.50
  • Acquerello risotto with beetroot, lemon thyme and liquid buffalo-cheese
    25.00
  • Fillet of sea bass with artichokes and tarragon crush potatoes
    43.50
  • Herbs and artichoke gratinated lamb rack, topinambur cream, mayonnaise with pastis and mint
    45.00
  • Focaccia with cream of artichokes and mascarpone
    25.00
  • Focaccia with taleggio cheese, porcini mushrooms and Vallemaggia pepper
    26.00